Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

34 berichten op 7 pagina's
Kristel de Jonge-van Hemert
10-10-23 18:29:52
Wat een enorm fijne tijd heb ik gehad bij Zwangerfit Zeeland. In september 2022 ben ik begonnen met zwangerfit. Het was prettig om te kunnen blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, prettige begeleiding door Yvonne die altijd voor je klaar staat en ook leuk om andere toekomstige mama’s te leren kennen. Ook de theorie cursus is een aanrader, het gaf mij toch een gevoel van voorbereid zijn op iets waar je vooraf niet van weet hoe het gaat lopen. Ook na de bevalling heb ik gebruik gemaakt van de Mamafit lessen en ook deze heb ik met plezier gedaan. Het is erg prettig dat er goed naar je klachten wordt geluisterd en waar nodig aanpassingen in de oefeningen worden gedaan en hoe fijn is het om te sporten en andere mama’s te spreken. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Bedankt Yvonne!
Janiek van Leeuwen
30-08-23 21:20:48
Zwangerfit Zeeland zou ik iedereen aanraden!
Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met sporten bij Zwangerfit. Ook heb ik de theoriecursus gevolgd. Hier heb ik super veel aan gehad. Ik ben heerlijk fit en goed voorbereid mijn bevalling in gegaan!
En het was ook gewoon super gezellig, na mijn zwangerschap kwam ik dan ook graag terug voor de mamafit.
Yvonne weet precies wat je nodig hebt en past hier de lessen op aan. Zo fijn, echt een aanrader!!
Rose Boonman
23-08-23 13:57:20
Ben net klaar met 18 lessen Mamafit en ik vond het geweldig! Lekker actief bezig zijn om weer sterker te worden. De trainingen zijn gevarieerd en heel goed begeleid door Yvonne. Er is bij iedereen goed opgelet qua techniek en wat oefeningen je beter wel of niet kan doen als je klachten hebt. Bovenop is het gewoon super gezellig! Leuk om elke week te kletsen en lachen met andere mama’s en zwangeren.
Echt een aanrader!
Marleen vd Breevaart
22-08-23 15:35:20
Heel erg tevreden over de theoriecursus en de trainingen die ik tijdens mijn zwangerschap heb gevolgd! Ik heb het gevoel dat ik goed voorbereid de bevalling in ga. Yvonne kijkt altijd wat er nog mogelijk is qua trainingen en heeft aanpassingen en tips indien nodig. Ik kijk ernaar uit om na mijn bevalling weer te komen trainen en te werken aan mijn herstel.
Anneleen Flikweert
12-06-23 20:36:35
Vanaf 20 weken zwangerschap en tot 6 maanden na de bevalling zwangerfit en mamafit gevolgd bij Yvonne. Hierdoor kon ik fit mijn bevalling in. Fijn dat er aandacht was voor een langzame opbouw van het trainen na de keizersnede. Yvonne geeft je echt advies op maat, ondanks dat je in een groep traint. Ik kijk terug op gezellige, sportieve avonden.
Tonen: 5  10   20