Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

34 berichten op 7 pagina's
Gwendolyn de Leeuw
18-03-24 20:15:56
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte zwangerschapscursus kwam ik bij Zwangerfit Zeeland uit. Ik wilde graag iets actiefs op eigen niveau in combinatie met informatie/tips welke bruikbaar waren tijdens zwangerschap/bevalling.
In oktober 2023 startte ik en het voelde gelijk goed om lekker bezig te kunnen blijven en waar ieder op haar eigen niveau bezig is. Het was fijn en vertrouwd om andere (aanstaande) mama's te ontmoeten en het verloop van zwangerschap met elkaar te kunnen delen.
Yvonne zorgt voor een fijne sfeer in de groep tijdens de lessen en ze heeft ook veel persoonlijke aandacht voor jou.
Ook tijdens de theorie lessen (lekker thuis vanaf de bank) voelde het vertrouwd om vragen te stellen. Tijdens de lessen krijg je heel veel informatie om voorbereid de bevalling in te gaan. Ik heb hier zeker veel aan gehad en ben er van overtuigd dat mijn bevalling daardoor fijn kon verlopen (zo ver dat fijn kan zijn;) ).
Naast de trainingen/cursus organiseert Yvonne ook partneravonden. Dit is ook zeker een aanrader, zodat ook je partner weet wat er ongeveer gaat gebeuren en jou daardoor beter kan steunen. Mijn vriend zag er eerst tegenop, maar kijkt nu terug op een informatieve en gezellige avond!

Binnenkort start ik bij mamafit om weer terug op te bouwen na mijn zwangerschap en bevalling. Ik kijk er naar uit om weer lekker bezig te zijn!
Marleen Witkam
16-02-24 13:39:53
Bijna een jaar met heel veel plezier bij Yvonne gesport, eerst als zwangere en na de bevalling als mama. Door het sporten bij Yvonne ben ik fit mijn bevalling in gegaan en is mijn herstel achteraf ook goed gegaan. Fijn dat ze fysio is dus als er klachten zijn, kan ze je meteen helpen of eventueel doorverwijzen naar collega's van haar.
Als mama heb ik ook veel aan haar trainingen gehad, zo hebben we voorzichtig weer opgebouwd met conditie en buikspieren trainen. Daarnaast waren de trainingen lekker buiten (heerlijk na hele dag binnen werken) en altijd erg gezellig! Dankjewel Yvonne
Mirjam Bol
14-01-24 20:13:25
Sporten bij Yvonne is echt een aanrader! Na mijn bevalling had ik wat klachten en daarom wilde ik onder goede begeleiding voorzichtig gaan sporten. Yvonne let goed op alle deelnemers en heeft ruimte voor vragen en tips voor in het dagelijks leven. Op deze manier heb ik kracht en conditie opgebouwd, zonder dat ik meer last kreeg (behalve spierpijn natuurlijk).

Mocht ik nog een keer zwanger raken, dan zou ik heel graag starten tijdens mijn zwangerschap!
Martina van Tatenhove
07-12-23 19:22:49
Ga je sporten bij Yvonne? Dan kun je rekenen op gezellige lessen vol enthousiasme, positieve energie en ja: ook spierpijn! :) Ik heb 1,5 jaar met veel plezier bij Yvonne gesport. Aanrader!
Karmen Otte
20-11-23 23:15:05
Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en erna. Yvonne zorgt voor advies op maat, waardoor sporten mogelijk blijft gedurende alle fasen van de zwangerschap ook bij lichamelijke klachten. Naast het sporten biedt de bootcamp een hele fijne plek om ervaringen te delen met andere moeders. Kortom: een enorme aanrader!
Tonen: 5  10   20