Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

32 berichten op 7 pagina's
Mirjam Bol
14-01-24 20:13:25
Sporten bij Yvonne is echt een aanrader! Na mijn bevalling had ik wat klachten en daarom wilde ik onder goede begeleiding voorzichtig gaan sporten. Yvonne let goed op alle deelnemers en heeft ruimte voor vragen en tips voor in het dagelijks leven. Op deze manier heb ik kracht en conditie opgebouwd, zonder dat ik meer last kreeg (behalve spierpijn natuurlijk).

Mocht ik nog een keer zwanger raken, dan zou ik heel graag starten tijdens mijn zwangerschap!
Martina van Tatenhove
07-12-23 19:22:49
Ga je sporten bij Yvonne? Dan kun je rekenen op gezellige lessen vol enthousiasme, positieve energie en ja: ook spierpijn! :) Ik heb 1,5 jaar met veel plezier bij Yvonne gesport. Aanrader!
Karmen Otte
20-11-23 23:15:05
Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en erna. Yvonne zorgt voor advies op maat, waardoor sporten mogelijk blijft gedurende alle fasen van de zwangerschap ook bij lichamelijke klachten. Naast het sporten biedt de bootcamp een hele fijne plek om ervaringen te delen met andere moeders. Kortom: een enorme aanrader!
Kristel de Jonge-van Hemert
10-10-23 18:29:52
Wat een enorm fijne tijd heb ik gehad bij Zwangerfit Zeeland. In september 2022 ben ik begonnen met zwangerfit. Het was prettig om te kunnen blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, prettige begeleiding door Yvonne die altijd voor je klaar staat en ook leuk om andere toekomstige mama’s te leren kennen. Ook de theorie cursus is een aanrader, het gaf mij toch een gevoel van voorbereid zijn op iets waar je vooraf niet van weet hoe het gaat lopen. Ook na de bevalling heb ik gebruik gemaakt van de Mamafit lessen en ook deze heb ik met plezier gedaan. Het is erg prettig dat er goed naar je klachten wordt geluisterd en waar nodig aanpassingen in de oefeningen worden gedaan en hoe fijn is het om te sporten en andere mama’s te spreken. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Bedankt Yvonne!
Janiek van Leeuwen
30-08-23 21:20:48
Zwangerfit Zeeland zou ik iedereen aanraden!
Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met sporten bij Zwangerfit. Ook heb ik de theoriecursus gevolgd. Hier heb ik super veel aan gehad. Ik ben heerlijk fit en goed voorbereid mijn bevalling in gegaan!
En het was ook gewoon super gezellig, na mijn zwangerschap kwam ik dan ook graag terug voor de mamafit.
Yvonne weet precies wat je nodig hebt en past hier de lessen op aan. Zo fijn, echt een aanrader!!
Tonen: 5  10   20