Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

24 berichten op 2 pagina's
Carola
21-07-21 22:27:40
Na de geboorte van onze dochter ben ik na ongeveer 2 maanden begonnen met zwangerfit. Het was erg fijn om onder begeleiding van een deskundige weer te beginnen met sporten.
Yvonne is erg enthousiast en creatief in haar lessen. Daarnaast is het ook heerlijk om buiten te sporten.
Mirke
15-07-21 16:25:21
Heerlijk buiten trainen onder begeleiding van een specialist! Yvonne is enthousiast, kundig en betrokken tijdens en na de trainingen. Erg leuk om samen met aanstaande moeders en moeders te trainen!
Laura
13-07-21 07:12:48
Zwangerfit is echt een aanrader. Yvonne maakt bewegen leuk en sluit goed aan bij ieders niveau. Sporten tijdens de zwangerschap vond ik eerst wat spannend maar onder begeleiding durfde ik het goed aan en had ik er echt vertrouwen in dat wat ik deed goed was.

De theorielessen en de partneravond maakten het voor mij compleet.

Al met al heb ik de Zwangerfit ervaren als laagdrempelig, persoonlijk en ook nog eens erg gezellig!
Julia
01-07-21 13:48:20
Zwanger van mijn eerste kindje, wou toch graag iets doen om in beweging te blijven zonder mijn lichaam te overbelasten. Dan ben je bij Zwangerfit Zeeland op het juiste adres! Ik heb 10 lessen gevolgd en ik kan dit iedereen aanbevelen, Yvonne kijkt echt per week naar hoe jij je voelt, wat je aankan en daar stemt zij de les op af. Daardoor bleef ik sporten tot 37 weken bij haar omdat ze echt kijkt naar wat jij kan! Nogmaals heel erg bedankt en tot na de bevalling!
Tonen: 5  10   20