Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

34 berichten op 2 pagina's
Marian
12-04-22 10:00:07
Als voorbereiding op de bevalling heb ik de zwangerfit lessen in de praktijk en de theorie gevolgd bij Yvonne. Iedere les was afwisselend en leerzaam! De praktijk en de theorie sluiten goed aan bij elkaar. Ik zou het zeker bij een eerste kindje aanraden te volgen, zodat je fit en goed voorbereid ben op de bevalling en het herstel erna!
Simone Bek
09-04-22 10:28:23
Naast dat de lessen (en Yvonne zelf) zeer gezellig zijn en er ruimte is om met andere zwangeren te kletsen, is Yvonne zeer kundig in wat ze doet! Ze is erg begaan, geeft training op maat, neemt aangegeven klachten serieus en anticipeert hier direct op. Het is heerlijk om lekker buiten te sporten en je lijf fit te houden op een verantwoorde manier. Erg waardevol en een echte aanrader!
Simone de Looff
29-03-22 19:31:47
De weken voorafgaand aan mijn bevalling heb ik de theorie en praktijklessen bij Yvonne gevolgd. Wat was het heerlijk om buiten verantwoord te sporten en ondertussen gezellig te kletsen met mede zwangeren en Yvonne zelf. Yvonne zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau werd uitgedaagd. Yvonne vraagt vooraf altijd hoe het gaat, waardoor ze ervoor zorgt dat het niet te zwaar wordt. Ik zelf sportte ervoor niet veel, maar door deze lessen is mijn lichaam echt sterker geworden. Dingen die ik eerst niet kon, kon ik aan het eind wel. Dit zorgde voor een goede voorbereiding op de bevalling. Ook de theorielessen zorgden ervoor dat ik met een positief gevoel kon bevallen. Tijdens de bevalling heb ik er zeker wat aan gehad!

Al met al, echt een aanrader voor iedere zwangere!

En ik ben ook van plan om met Mama Fit verder te gaan :)
Cindy De Nijs
17-01-22 21:35:23
Na mijn zwangerschap wilde ik graag op een verantwoorde manier weer gaan sporten zonder mijn lichaam verkeerd te belasten.
Heerlijk in de buitenlucht en samen met zowel zwangere als pas bevallen mama’s genoeg om over te kletsen samen. Yvonne is erg gezellig en weet daarnaast goed haar kennis over te brengen. Bedankt voor de leuke en leerzame avonden mijn lichaam voelt sterker en ik heb hierdoor weer vertrouwen in mijn lichaam tijdens het sporten nu ik precies weet wat ik het beste wel en niet kan doen.
Hannah Van der Jagt
12-01-22 22:28:22
Tijdens de corona tijd was het moeilijk om een zwangerschapscursus te vinden in Reimerswaal. Gelukkig kwam ik Zwangerfit tegen van Yvonne. Wat heb ik genoten van het uur sporten in de buitenlucht. Erg leuk om zo ook andere mede zwangere te ontmoeten en ervaringen te delen. Tijdens het sporten was geen enkele keer hetzelfde. Yvonne wist ons elke keer weer op een andere manier uit te dagen. Daarnaast neemt Yvonne ook echt de tijd voor je om zaken uit te leggen, aanpassingen te maken en je grenzen te bewaken.
Ook de theorielessen waren zeer informatief. Zou bij een volgende zwangerschap wederom voor Zwangerfit kiezen.
Laura Verburg
17-10-21 10:40:41
Ik heb bij Yvonne de cursus Mamafit gevolgd. Na mijn bevalling had ik een lange weg van herstel. Een half jaar na mijn bevalling ben ik alsnog gestart met de cursus Mamafit. Nadat mijn serie van 9 lessen klaar waren heb ik er nog eens 9 lessen aan vast geplakt. In die 18 lessen was er nooit 1 les hetzelfde. Ik vond het fijn om met anderen, lekker in de buitenlucht, te sporten in een klein groepje en ieder op haar eigen niveau. Het is laagdrempelig en Yvonne kan goed differentiëren op niveau. Daarnaast is het ook erg gezellig en waardeer ik Yvonnes creativiteit, flexibiliteit, positiviteit en humor. Ze is erg betrokken bij iedereen en vraagt altijd hoe het met je gaat. Ik kan merken dat dit echt haar passie is. Ik heb na haar lessen het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer teruggekregen en mijn spierkracht is verbeterd. Ik zou Mamafit iedereen aanraden die net bevallen is. Maar ook een jaar na de bevalling is het nog fijn om mee te doen.
Joska Rombouts
22-09-21 22:10:05
Lekker buiten sporten onder deskundige begeleiding! Yvonne is heel enthousiast en creatief in haar lessen.

Ik wist van te voren niet dat je tijdens je zwangerschap (en echt tot aan de bevalling) nog zo actief kunt sporten.
Dit is een zwangerschapscursus waar je ook echt moe van wordt ;-)

Tijdens de theorielessen (los erbij te volgen) komt ook alles aan bod en er is ruim voldoende tijd voor vragen.
Liesbeth Overbeek
20-08-21 16:07:49
Mijn verloskundige raadde zwangerfit aan omdat ik veel last had van bekkenklachten. Dit leek me wel wat, aangezien ik er erg van baalde dat ik steeds meer moest inleveren qua bewegen en omdat ik me erg onzeker voelde over wat ik wel en niet meer kon doen. Wat een heerlijke lessen! Je kunt op deze manier toch in beweging blijven, en dat onder professionele begeleiding! Er is echt veel persoonlijke aandacht en je krijgt tijdens de lessen ook echt goede tips hoe om te gaan met. Kom dan ook vaak weer even opgeladen thuis, met minder pijn. :)

Het buiten sporten is heerlijk. En het is ondertussen ook echt leuk om andere (aanstaande) mama's te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Yvonne geeft de lessen op een heel ontspannen en gemoedelijke manier.

Naast het sporten heb ik ook de partner avond en 2 theorielessen gevolgd. Ook hierin probeert Yvonne echt info op maat te geven en stemt af op persoonlijke wensen. Mijn partner vond het ook echt waardevol en heeft het gevoel nu goed voorbereid te zijn op de bevalling.

Als het lukt, blijf ik nog lekker een poosje door sporten. En kom na mijn bevalling zeker weer terug!
René
18-08-21 18:07:17
Als vader in Spee tijdens de lockdown kon ik meeluisteren met mijn vriendin. Ik heb de meeste lessen op afstand gevolgd en toen al veel geleerd. De partneravond maakt het voor mij compleet!! Thx Yvon
Ilse
06-08-21 09:32:19
Ik was op zoek naar een zwangerschapscurcus die lekker actief was. Zwangerfit was uiteindelijk dan ook zeker wat ik verwachtte en ook hoopte.
Zowel bij de praktijk- als de (online)theorielessen had ik het gevoel dat Yvonne wist waar ze het over had. Vragen stellen kon altijd. Super!
De praktijklessen waren heerlijk buiten, een een beetje bootcamp-achtig. Maar dan zonder echt conditietraining, maar zat ik met die dikke buiknook niet op te wachten 😉
Al met al een dikke aanrader voor iedereen die tijdens haar zwangerschap verantwoord actief bezig wil zijn!
Carola
21-07-21 22:27:40
Na de geboorte van onze dochter ben ik na ongeveer 2 maanden begonnen met zwangerfit. Het was erg fijn om onder begeleiding van een deskundige weer te beginnen met sporten.
Yvonne is erg enthousiast en creatief in haar lessen. Daarnaast is het ook heerlijk om buiten te sporten.
Mirke
15-07-21 16:25:21
Heerlijk buiten trainen onder begeleiding van een specialist! Yvonne is enthousiast, kundig en betrokken tijdens en na de trainingen. Erg leuk om samen met aanstaande moeders en moeders te trainen!
Laura
13-07-21 07:12:48
Zwangerfit is echt een aanrader. Yvonne maakt bewegen leuk en sluit goed aan bij ieders niveau. Sporten tijdens de zwangerschap vond ik eerst wat spannend maar onder begeleiding durfde ik het goed aan en had ik er echt vertrouwen in dat wat ik deed goed was.

De theorielessen en de partneravond maakten het voor mij compleet.

Al met al heb ik de Zwangerfit ervaren als laagdrempelig, persoonlijk en ook nog eens erg gezellig!
Julia
01-07-21 13:48:20
Zwanger van mijn eerste kindje, wou toch graag iets doen om in beweging te blijven zonder mijn lichaam te overbelasten. Dan ben je bij Zwangerfit Zeeland op het juiste adres! Ik heb 10 lessen gevolgd en ik kan dit iedereen aanbevelen, Yvonne kijkt echt per week naar hoe jij je voelt, wat je aankan en daar stemt zij de les op af. Daardoor bleef ik sporten tot 37 weken bij haar omdat ze echt kijkt naar wat jij kan! Nogmaals heel erg bedankt en tot na de bevalling!
Tonen: 5  10   20