Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

28 berichten op 3 pagina's
Bianca De Koeijer
13-10-22 19:41:03
Yvonne biedt erg goede begeleiding! Ze kijkt naar wat goed is voor jou en levert maatwerk door oefeningen per persoon aan te passen. Op een verantwoorde manier kun je weer fitter en sterker worden :-)
Nadja Noteboom
29-07-22 16:26:23
Tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling heb ik de lessen gevolgd bij Yvonne. Ik heb de lessen als heel gezellig en leerzaam ervaren. Yvonne is kundig, betrokken en enthousiast in het geven van de lessen. Ze zorgt voor oefeningen op maat en kijkt goed mee met eventuele klachten.
Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om in een groep te sporten en in de buitenlucht vond ik ook erg prettig.
Kortom een echte aanrader tijdens de zwangerschap en na de bevalling!
Naomi
20-07-22 21:53:11
Super fijne trainingen in de buitenlucht om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Yvonne is deskundig, vriendelijk en super betrokken. De theorie bevat alles wat je als aanstaande mama moet en wilt weten. Ook heel fijn om tijdens de trainingen ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren en mama's. Een aanrader dus!
Sanne Lamper
15-07-22 16:21:27
Tijdens mijn zwangerschap heb ik zowel theorie en praktijk lessen bij Yvonne gevolgd. Mijn doel was om kennis op te doen over de bevalling en ook tijdens de zwangerschap in beweging te blijven. Buitenom dat de lessen altijd erg gezellig zijn, is Yvonne ook erg deskundig. Ze kijkt altijd naar je persoonlijke situatie, zodat ze iedereen op de juiste manier kan begeleiden. Kortom echt een aanrader tijdens je zwangerschap en het herstel!
Marian
12-04-22 10:00:07
Als voorbereiding op de bevalling heb ik de zwangerfit lessen in de praktijk en de theorie gevolgd bij Yvonne. Iedere les was afwisselend en leerzaam! De praktijk en de theorie sluiten goed aan bij elkaar. Ik zou het zeker bij een eerste kindje aanraden te volgen, zodat je fit en goed voorbereid ben op de bevalling en het herstel erna!
Simone Bek
09-04-22 10:28:23
Naast dat de lessen (en Yvonne zelf) zeer gezellig zijn en er ruimte is om met andere zwangeren te kletsen, is Yvonne zeer kundig in wat ze doet! Ze is erg begaan, geeft training op maat, neemt aangegeven klachten serieus en anticipeert hier direct op. Het is heerlijk om lekker buiten te sporten en je lijf fit te houden op een verantwoorde manier. Erg waardevol en een echte aanrader!
Simone de Looff
29-03-22 19:31:47
De weken voorafgaand aan mijn bevalling heb ik de theorie en praktijklessen bij Yvonne gevolgd. Wat was het heerlijk om buiten verantwoord te sporten en ondertussen gezellig te kletsen met mede zwangeren en Yvonne zelf. Yvonne zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau werd uitgedaagd. Yvonne vraagt vooraf altijd hoe het gaat, waardoor ze ervoor zorgt dat het niet te zwaar wordt. Ik zelf sportte ervoor niet veel, maar door deze lessen is mijn lichaam echt sterker geworden. Dingen die ik eerst niet kon, kon ik aan het eind wel. Dit zorgde voor een goede voorbereiding op de bevalling. Ook de theorielessen zorgden ervoor dat ik met een positief gevoel kon bevallen. Tijdens de bevalling heb ik er zeker wat aan gehad!

Al met al, echt een aanrader voor iedere zwangere!

En ik ben ook van plan om met Mama Fit verder te gaan :)
Cindy De Nijs
17-01-22 21:35:23
Na mijn zwangerschap wilde ik graag op een verantwoorde manier weer gaan sporten zonder mijn lichaam verkeerd te belasten.
Heerlijk in de buitenlucht en samen met zowel zwangere als pas bevallen mama’s genoeg om over te kletsen samen. Yvonne is erg gezellig en weet daarnaast goed haar kennis over te brengen. Bedankt voor de leuke en leerzame avonden mijn lichaam voelt sterker en ik heb hierdoor weer vertrouwen in mijn lichaam tijdens het sporten nu ik precies weet wat ik het beste wel en niet kan doen.
Hannah Van der Jagt
12-01-22 22:28:22
Tijdens de corona tijd was het moeilijk om een zwangerschapscursus te vinden in Reimerswaal. Gelukkig kwam ik Zwangerfit tegen van Yvonne. Wat heb ik genoten van het uur sporten in de buitenlucht. Erg leuk om zo ook andere mede zwangere te ontmoeten en ervaringen te delen. Tijdens het sporten was geen enkele keer hetzelfde. Yvonne wist ons elke keer weer op een andere manier uit te dagen. Daarnaast neemt Yvonne ook echt de tijd voor je om zaken uit te leggen, aanpassingen te maken en je grenzen te bewaken.
Ook de theorielessen waren zeer informatief. Zou bij een volgende zwangerschap wederom voor Zwangerfit kiezen.
Laura Verburg
17-10-21 10:40:41
Ik heb bij Yvonne de cursus Mamafit gevolgd. Na mijn bevalling had ik een lange weg van herstel. Een half jaar na mijn bevalling ben ik alsnog gestart met de cursus Mamafit. Nadat mijn serie van 9 lessen klaar waren heb ik er nog eens 9 lessen aan vast geplakt. In die 18 lessen was er nooit 1 les hetzelfde. Ik vond het fijn om met anderen, lekker in de buitenlucht, te sporten in een klein groepje en ieder op haar eigen niveau. Het is laagdrempelig en Yvonne kan goed differentiëren op niveau. Daarnaast is het ook erg gezellig en waardeer ik Yvonnes creativiteit, flexibiliteit, positiviteit en humor. Ze is erg betrokken bij iedereen en vraagt altijd hoe het met je gaat. Ik kan merken dat dit echt haar passie is. Ik heb na haar lessen het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer teruggekregen en mijn spierkracht is verbeterd. Ik zou Mamafit iedereen aanraden die net bevallen is. Maar ook een jaar na de bevalling is het nog fijn om mee te doen.
Tonen: 5  10   20