Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

22 berichten op 2 pagina's
Connalie Blankenburgh
13-01-23 08:59:29
Ik vond de trainingen superfijn! Het is nog goed uitvoerbaar als je normale sport niet meer lukt maar je toch in beweging wil blijven voor de bevalling. De theorie cursus was heel leerzaam, en Yvonne is heel betrokken en enthousiast! Echt een aanrader om voor en na de bevalling zwangerfit bij haar te volgen!
Myrthe
21-10-22 13:11:35
Ik heb na mijn bevalling lessen gevolgd bij Yvonne om het sporten weer rustig op te bouwen. Ik heb ze met veel plezier gevolgd! Yvonne is erg betrokken, biedt een goede begeleiding en past de training aan op wat je kunt en mag. De lessen zijn buiten en elke keer weer anders. Een leuke training om weer sterker te worden!
Renee
17-10-22 14:07:01
Yvonne heeft echt aandacht voor je. Ze doet een uitgebreide intake voor je start met sporten, een super goede service. Ze onthoudt ook echt wat je zegt en past dit toe in de trainingen. Ze geeft de trainingen op een leuke creatieve manier vorm. Een verantwoorde en leuke manier van weer fit worden na je bevalling. Ik kijk met er met een goed gevoel op terug.
Kirsten
14-10-22 15:47:58
Dankzij Yvonne voel ik mij super fit voor mijn bevalling! De trainingslessen zijn voor iedereen op maat, zowel voor de zwangeren als de kersverse moeders. Yvonne bied een alternatief als de oefening te moeilijk is, maar ook wanneer je wat meer uitdaging nodig hebt. De theorielessen zijn ook super, ik heb veel nieuwe dingen geleerd!
Ik kom na mijn bevalling zeker terug om op een verantwoorde manier te herstellen en te sporten (en gezellig bij te kletsen met de anderen)
Een aanrader voor iedereen!
Bianca De Koeijer
13-10-22 19:41:03
Yvonne biedt erg goede begeleiding! Ze kijkt naar wat goed is voor jou en levert maatwerk door oefeningen per persoon aan te passen. Op een verantwoorde manier kun je weer fitter en sterker worden :-)
Nadja Noteboom
29-07-22 16:26:23
Tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling heb ik de lessen gevolgd bij Yvonne. Ik heb de lessen als heel gezellig en leerzaam ervaren. Yvonne is kundig, betrokken en enthousiast in het geven van de lessen. Ze zorgt voor oefeningen op maat en kijkt goed mee met eventuele klachten.
Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om in een groep te sporten en in de buitenlucht vond ik ook erg prettig.
Kortom een echte aanrader tijdens de zwangerschap en na de bevalling!
Naomi
20-07-22 21:53:11
Super fijne trainingen in de buitenlucht om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Yvonne is deskundig, vriendelijk en super betrokken. De theorie bevat alles wat je als aanstaande mama moet en wilt weten. Ook heel fijn om tijdens de trainingen ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren en mama's. Een aanrader dus!
Sanne Lamper
15-07-22 16:21:27
Tijdens mijn zwangerschap heb ik zowel theorie en praktijk lessen bij Yvonne gevolgd. Mijn doel was om kennis op te doen over de bevalling en ook tijdens de zwangerschap in beweging te blijven. Buitenom dat de lessen altijd erg gezellig zijn, is Yvonne ook erg deskundig. Ze kijkt altijd naar je persoonlijke situatie, zodat ze iedereen op de juiste manier kan begeleiden. Kortom echt een aanrader tijdens je zwangerschap en het herstel!
Marian
12-04-22 10:00:07
Als voorbereiding op de bevalling heb ik de zwangerfit lessen in de praktijk en de theorie gevolgd bij Yvonne. Iedere les was afwisselend en leerzaam! De praktijk en de theorie sluiten goed aan bij elkaar. Ik zou het zeker bij een eerste kindje aanraden te volgen, zodat je fit en goed voorbereid ben op de bevalling en het herstel erna!
Simone Bek
09-04-22 10:28:23
Naast dat de lessen (en Yvonne zelf) zeer gezellig zijn en er ruimte is om met andere zwangeren te kletsen, is Yvonne zeer kundig in wat ze doet! Ze is erg begaan, geeft training op maat, neemt aangegeven klachten serieus en anticipeert hier direct op. Het is heerlijk om lekker buiten te sporten en je lijf fit te houden op een verantwoorde manier. Erg waardevol en een echte aanrader!
Simone de Looff
29-03-22 19:31:47
De weken voorafgaand aan mijn bevalling heb ik de theorie en praktijklessen bij Yvonne gevolgd. Wat was het heerlijk om buiten verantwoord te sporten en ondertussen gezellig te kletsen met mede zwangeren en Yvonne zelf. Yvonne zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau werd uitgedaagd. Yvonne vraagt vooraf altijd hoe het gaat, waardoor ze ervoor zorgt dat het niet te zwaar wordt. Ik zelf sportte ervoor niet veel, maar door deze lessen is mijn lichaam echt sterker geworden. Dingen die ik eerst niet kon, kon ik aan het eind wel. Dit zorgde voor een goede voorbereiding op de bevalling. Ook de theorielessen zorgden ervoor dat ik met een positief gevoel kon bevallen. Tijdens de bevalling heb ik er zeker wat aan gehad!

Al met al, echt een aanrader voor iedere zwangere!

En ik ben ook van plan om met Mama Fit verder te gaan :)
Cindy De Nijs
17-01-22 21:35:23
Na mijn zwangerschap wilde ik graag op een verantwoorde manier weer gaan sporten zonder mijn lichaam verkeerd te belasten.
Heerlijk in de buitenlucht en samen met zowel zwangere als pas bevallen mama’s genoeg om over te kletsen samen. Yvonne is erg gezellig en weet daarnaast goed haar kennis over te brengen. Bedankt voor de leuke en leerzame avonden mijn lichaam voelt sterker en ik heb hierdoor weer vertrouwen in mijn lichaam tijdens het sporten nu ik precies weet wat ik het beste wel en niet kan doen.
Hannah Van der Jagt
12-01-22 22:28:22
Tijdens de corona tijd was het moeilijk om een zwangerschapscursus te vinden in Reimerswaal. Gelukkig kwam ik Zwangerfit tegen van Yvonne. Wat heb ik genoten van het uur sporten in de buitenlucht. Erg leuk om zo ook andere mede zwangere te ontmoeten en ervaringen te delen. Tijdens het sporten was geen enkele keer hetzelfde. Yvonne wist ons elke keer weer op een andere manier uit te dagen. Daarnaast neemt Yvonne ook echt de tijd voor je om zaken uit te leggen, aanpassingen te maken en je grenzen te bewaken.
Ook de theorielessen waren zeer informatief. Zou bij een volgende zwangerschap wederom voor Zwangerfit kiezen.
Laura Verburg
17-10-21 10:40:41
Ik heb bij Yvonne de cursus Mamafit gevolgd. Na mijn bevalling had ik een lange weg van herstel. Een half jaar na mijn bevalling ben ik alsnog gestart met de cursus Mamafit. Nadat mijn serie van 9 lessen klaar waren heb ik er nog eens 9 lessen aan vast geplakt. In die 18 lessen was er nooit 1 les hetzelfde. Ik vond het fijn om met anderen, lekker in de buitenlucht, te sporten in een klein groepje en ieder op haar eigen niveau. Het is laagdrempelig en Yvonne kan goed differentiëren op niveau. Daarnaast is het ook erg gezellig en waardeer ik Yvonnes creativiteit, flexibiliteit, positiviteit en humor. Ze is erg betrokken bij iedereen en vraagt altijd hoe het met je gaat. Ik kan merken dat dit echt haar passie is. Ik heb na haar lessen het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer teruggekregen en mijn spierkracht is verbeterd. Ik zou Mamafit iedereen aanraden die net bevallen is. Maar ook een jaar na de bevalling is het nog fijn om mee te doen.
Joska Rombouts
22-09-21 22:10:05
Lekker buiten sporten onder deskundige begeleiding! Yvonne is heel enthousiast en creatief in haar lessen.

Ik wist van te voren niet dat je tijdens je zwangerschap (en echt tot aan de bevalling) nog zo actief kunt sporten.
Dit is een zwangerschapscursus waar je ook echt moe van wordt ;-)

Tijdens de theorielessen (los erbij te volgen) komt ook alles aan bod en er is ruim voldoende tijd voor vragen.
Liesbeth Overbeek
20-08-21 16:07:49
Mijn verloskundige raadde zwangerfit aan omdat ik veel last had van bekkenklachten. Dit leek me wel wat, aangezien ik er erg van baalde dat ik steeds meer moest inleveren qua bewegen en omdat ik me erg onzeker voelde over wat ik wel en niet meer kon doen. Wat een heerlijke lessen! Je kunt op deze manier toch in beweging blijven, en dat onder professionele begeleiding! Er is echt veel persoonlijke aandacht en je krijgt tijdens de lessen ook echt goede tips hoe om te gaan met. Kom dan ook vaak weer even opgeladen thuis, met minder pijn. :)

Het buiten sporten is heerlijk. En het is ondertussen ook echt leuk om andere (aanstaande) mama's te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Yvonne geeft de lessen op een heel ontspannen en gemoedelijke manier.

Naast het sporten heb ik ook de partner avond en 2 theorielessen gevolgd. Ook hierin probeert Yvonne echt info op maat te geven en stemt af op persoonlijke wensen. Mijn partner vond het ook echt waardevol en heeft het gevoel nu goed voorbereid te zijn op de bevalling.

Als het lukt, blijf ik nog lekker een poosje door sporten. En kom na mijn bevalling zeker weer terug!
René
18-08-21 18:07:17
Als vader in Spee tijdens de lockdown kon ik meeluisteren met mijn vriendin. Ik heb de meeste lessen op afstand gevolgd en toen al veel geleerd. De partneravond maakt het voor mij compleet!! Thx Yvon
Ilse
06-08-21 09:32:19
Ik was op zoek naar een zwangerschapscurcus die lekker actief was. Zwangerfit was uiteindelijk dan ook zeker wat ik verwachtte en ook hoopte.
Zowel bij de praktijk- als de (online)theorielessen had ik het gevoel dat Yvonne wist waar ze het over had. Vragen stellen kon altijd. Super!
De praktijklessen waren heerlijk buiten, een een beetje bootcamp-achtig. Maar dan zonder echt conditietraining, maar zat ik met die dikke buiknook niet op te wachten 😉
Al met al een dikke aanrader voor iedereen die tijdens haar zwangerschap verantwoord actief bezig wil zijn!
Carola
21-07-21 22:27:40
Na de geboorte van onze dochter ben ik na ongeveer 2 maanden begonnen met zwangerfit. Het was erg fijn om onder begeleiding van een deskundige weer te beginnen met sporten.
Yvonne is erg enthousiast en creatief in haar lessen. Daarnaast is het ook heerlijk om buiten te sporten.
Mirke
15-07-21 16:25:21
Heerlijk buiten trainen onder begeleiding van een specialist! Yvonne is enthousiast, kundig en betrokken tijdens en na de trainingen. Erg leuk om samen met aanstaande moeders en moeders te trainen!
Tonen: 5  10   20