Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

28 berichten op 2 pagina's
Janiek van Leeuwen
30-08-23 21:20:48
Zwangerfit Zeeland zou ik iedereen aanraden!
Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met sporten bij Zwangerfit. Ook heb ik de theoriecursus gevolgd. Hier heb ik super veel aan gehad. Ik ben heerlijk fit en goed voorbereid mijn bevalling in gegaan!
En het was ook gewoon super gezellig, na mijn zwangerschap kwam ik dan ook graag terug voor de mamafit.
Yvonne weet precies wat je nodig hebt en past hier de lessen op aan. Zo fijn, echt een aanrader!!
Rose Boonman
23-08-23 13:57:20
Ben net klaar met 18 lessen Mamafit en ik vond het geweldig! Lekker actief bezig zijn om weer sterker te worden. De trainingen zijn gevarieerd en heel goed begeleid door Yvonne. Er is bij iedereen goed opgelet qua techniek en wat oefeningen je beter wel of niet kan doen als je klachten hebt. Bovenop is het gewoon super gezellig! Leuk om elke week te kletsen en lachen met andere mama’s en zwangeren.
Echt een aanrader!
Marleen vd Breevaart
22-08-23 15:35:20
Heel erg tevreden over de theoriecursus en de trainingen die ik tijdens mijn zwangerschap heb gevolgd! Ik heb het gevoel dat ik goed voorbereid de bevalling in ga. Yvonne kijkt altijd wat er nog mogelijk is qua trainingen en heeft aanpassingen en tips indien nodig. Ik kijk ernaar uit om na mijn bevalling weer te komen trainen en te werken aan mijn herstel.
Anneleen Flikweert
12-06-23 20:36:35
Vanaf 20 weken zwangerschap en tot 6 maanden na de bevalling zwangerfit en mamafit gevolgd bij Yvonne. Hierdoor kon ik fit mijn bevalling in. Fijn dat er aandacht was voor een langzame opbouw van het trainen na de keizersnede. Yvonne geeft je echt advies op maat, ondanks dat je in een groep traint. Ik kijk terug op gezellige, sportieve avonden.
Anne
28-03-23 21:17:46
Heel tevreden over Zwangerfit Zeeland. Zowel voor als na mijn zwangerschap heb ik gesport bij Yvonne. Zo fijn om op een verantwoorde manier toch buiten te kunnen sporten. Yvonne zorgt ervoor dat iedereen op haar niveau en belastbaarheid kan meedoen. Daarbij is het ook gewoon gezellig! Super fijn dat het doorlopend was en je dus langer kunt aansluiten dan alleen tijdens een blok van een aantal lessen. De theorielessen waren gewoon online, top!
Roos Harinck
27-03-23 21:15:50
Ik heb zowel voor als na mijn zwangerschap bij Yvonne getraind. Heel fijn om toch te kunnen blijven sporten, en leuk contact met andere zwangere of pas bevallen vrouwen. Yvonne helpt je goed met vragen en bereid leuke lessen voor. Het is nooit saai en de volgende dag voel je altijd dat je goed bezig bent geweest. Na mijn bevalling vond ik het heel fijn om weer rustig te kunnen opbouwen en even iets voor mezelf te hebben.
Ik raad dit echt aan!
Connalie Blankenburgh
13-01-23 08:59:29
Ik vond de trainingen superfijn! Het is nog goed uitvoerbaar als je normale sport niet meer lukt maar je toch in beweging wil blijven voor de bevalling. De theorie cursus was heel leerzaam, en Yvonne is heel betrokken en enthousiast! Echt een aanrader om voor en na de bevalling zwangerfit bij haar te volgen!
Myrthe
21-10-22 13:11:35
Ik heb na mijn bevalling lessen gevolgd bij Yvonne om het sporten weer rustig op te bouwen. Ik heb ze met veel plezier gevolgd! Yvonne is erg betrokken, biedt een goede begeleiding en past de training aan op wat je kunt en mag. De lessen zijn buiten en elke keer weer anders. Een leuke training om weer sterker te worden!
Renee
17-10-22 14:07:01
Yvonne heeft echt aandacht voor je. Ze doet een uitgebreide intake voor je start met sporten, een super goede service. Ze onthoudt ook echt wat je zegt en past dit toe in de trainingen. Ze geeft de trainingen op een leuke creatieve manier vorm. Een verantwoorde en leuke manier van weer fit worden na je bevalling. Ik kijk met er met een goed gevoel op terug.
Kirsten
14-10-22 15:47:58
Dankzij Yvonne voel ik mij super fit voor mijn bevalling! De trainingslessen zijn voor iedereen op maat, zowel voor de zwangeren als de kersverse moeders. Yvonne bied een alternatief als de oefening te moeilijk is, maar ook wanneer je wat meer uitdaging nodig hebt. De theorielessen zijn ook super, ik heb veel nieuwe dingen geleerd!
Ik kom na mijn bevalling zeker terug om op een verantwoorde manier te herstellen en te sporten (en gezellig bij te kletsen met de anderen)
Een aanrader voor iedereen!
Bianca De Koeijer
13-10-22 19:41:03
Yvonne biedt erg goede begeleiding! Ze kijkt naar wat goed is voor jou en levert maatwerk door oefeningen per persoon aan te passen. Op een verantwoorde manier kun je weer fitter en sterker worden :-)
Nadja Noteboom
29-07-22 16:26:23
Tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling heb ik de lessen gevolgd bij Yvonne. Ik heb de lessen als heel gezellig en leerzaam ervaren. Yvonne is kundig, betrokken en enthousiast in het geven van de lessen. Ze zorgt voor oefeningen op maat en kijkt goed mee met eventuele klachten.
Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om in een groep te sporten en in de buitenlucht vond ik ook erg prettig.
Kortom een echte aanrader tijdens de zwangerschap en na de bevalling!
Naomi
20-07-22 21:53:11
Super fijne trainingen in de buitenlucht om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Yvonne is deskundig, vriendelijk en super betrokken. De theorie bevat alles wat je als aanstaande mama moet en wilt weten. Ook heel fijn om tijdens de trainingen ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren en mama's. Een aanrader dus!
Sanne Lamper
15-07-22 16:21:27
Tijdens mijn zwangerschap heb ik zowel theorie en praktijk lessen bij Yvonne gevolgd. Mijn doel was om kennis op te doen over de bevalling en ook tijdens de zwangerschap in beweging te blijven. Buitenom dat de lessen altijd erg gezellig zijn, is Yvonne ook erg deskundig. Ze kijkt altijd naar je persoonlijke situatie, zodat ze iedereen op de juiste manier kan begeleiden. Kortom echt een aanrader tijdens je zwangerschap en het herstel!
Marian
12-04-22 10:00:07
Als voorbereiding op de bevalling heb ik de zwangerfit lessen in de praktijk en de theorie gevolgd bij Yvonne. Iedere les was afwisselend en leerzaam! De praktijk en de theorie sluiten goed aan bij elkaar. Ik zou het zeker bij een eerste kindje aanraden te volgen, zodat je fit en goed voorbereid ben op de bevalling en het herstel erna!
Simone Bek
09-04-22 10:28:23
Naast dat de lessen (en Yvonne zelf) zeer gezellig zijn en er ruimte is om met andere zwangeren te kletsen, is Yvonne zeer kundig in wat ze doet! Ze is erg begaan, geeft training op maat, neemt aangegeven klachten serieus en anticipeert hier direct op. Het is heerlijk om lekker buiten te sporten en je lijf fit te houden op een verantwoorde manier. Erg waardevol en een echte aanrader!
Simone de Looff
29-03-22 19:31:47
De weken voorafgaand aan mijn bevalling heb ik de theorie en praktijklessen bij Yvonne gevolgd. Wat was het heerlijk om buiten verantwoord te sporten en ondertussen gezellig te kletsen met mede zwangeren en Yvonne zelf. Yvonne zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau werd uitgedaagd. Yvonne vraagt vooraf altijd hoe het gaat, waardoor ze ervoor zorgt dat het niet te zwaar wordt. Ik zelf sportte ervoor niet veel, maar door deze lessen is mijn lichaam echt sterker geworden. Dingen die ik eerst niet kon, kon ik aan het eind wel. Dit zorgde voor een goede voorbereiding op de bevalling. Ook de theorielessen zorgden ervoor dat ik met een positief gevoel kon bevallen. Tijdens de bevalling heb ik er zeker wat aan gehad!

Al met al, echt een aanrader voor iedere zwangere!

En ik ben ook van plan om met Mama Fit verder te gaan :)
Cindy De Nijs
17-01-22 21:35:23
Na mijn zwangerschap wilde ik graag op een verantwoorde manier weer gaan sporten zonder mijn lichaam verkeerd te belasten.
Heerlijk in de buitenlucht en samen met zowel zwangere als pas bevallen mama’s genoeg om over te kletsen samen. Yvonne is erg gezellig en weet daarnaast goed haar kennis over te brengen. Bedankt voor de leuke en leerzame avonden mijn lichaam voelt sterker en ik heb hierdoor weer vertrouwen in mijn lichaam tijdens het sporten nu ik precies weet wat ik het beste wel en niet kan doen.
Hannah Van der Jagt
12-01-22 22:28:22
Tijdens de corona tijd was het moeilijk om een zwangerschapscursus te vinden in Reimerswaal. Gelukkig kwam ik Zwangerfit tegen van Yvonne. Wat heb ik genoten van het uur sporten in de buitenlucht. Erg leuk om zo ook andere mede zwangere te ontmoeten en ervaringen te delen. Tijdens het sporten was geen enkele keer hetzelfde. Yvonne wist ons elke keer weer op een andere manier uit te dagen. Daarnaast neemt Yvonne ook echt de tijd voor je om zaken uit te leggen, aanpassingen te maken en je grenzen te bewaken.
Ook de theorielessen waren zeer informatief. Zou bij een volgende zwangerschap wederom voor Zwangerfit kiezen.
Laura Verburg
17-10-21 10:40:41
Ik heb bij Yvonne de cursus Mamafit gevolgd. Na mijn bevalling had ik een lange weg van herstel. Een half jaar na mijn bevalling ben ik alsnog gestart met de cursus Mamafit. Nadat mijn serie van 9 lessen klaar waren heb ik er nog eens 9 lessen aan vast geplakt. In die 18 lessen was er nooit 1 les hetzelfde. Ik vond het fijn om met anderen, lekker in de buitenlucht, te sporten in een klein groepje en ieder op haar eigen niveau. Het is laagdrempelig en Yvonne kan goed differentiëren op niveau. Daarnaast is het ook erg gezellig en waardeer ik Yvonnes creativiteit, flexibiliteit, positiviteit en humor. Ze is erg betrokken bij iedereen en vraagt altijd hoe het met je gaat. Ik kan merken dat dit echt haar passie is. Ik heb na haar lessen het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer teruggekregen en mijn spierkracht is verbeterd. Ik zou Mamafit iedereen aanraden die net bevallen is. Maar ook een jaar na de bevalling is het nog fijn om mee te doen.
Tonen: 5  10   20