Zwangerfit Zeeland
 
Sportieve, leerzame & leuke zwangerschapscursus


Reviews

34 berichten op 2 pagina's
Gwendolyn de Leeuw
18-03-24 20:15:56
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte zwangerschapscursus kwam ik bij Zwangerfit Zeeland uit. Ik wilde graag iets actiefs op eigen niveau in combinatie met informatie/tips welke bruikbaar waren tijdens zwangerschap/bevalling.
In oktober 2023 startte ik en het voelde gelijk goed om lekker bezig te kunnen blijven en waar ieder op haar eigen niveau bezig is. Het was fijn en vertrouwd om andere (aanstaande) mama's te ontmoeten en het verloop van zwangerschap met elkaar te kunnen delen.
Yvonne zorgt voor een fijne sfeer in de groep tijdens de lessen en ze heeft ook veel persoonlijke aandacht voor jou.
Ook tijdens de theorie lessen (lekker thuis vanaf de bank) voelde het vertrouwd om vragen te stellen. Tijdens de lessen krijg je heel veel informatie om voorbereid de bevalling in te gaan. Ik heb hier zeker veel aan gehad en ben er van overtuigd dat mijn bevalling daardoor fijn kon verlopen (zo ver dat fijn kan zijn;) ).
Naast de trainingen/cursus organiseert Yvonne ook partneravonden. Dit is ook zeker een aanrader, zodat ook je partner weet wat er ongeveer gaat gebeuren en jou daardoor beter kan steunen. Mijn vriend zag er eerst tegenop, maar kijkt nu terug op een informatieve en gezellige avond!

Binnenkort start ik bij mamafit om weer terug op te bouwen na mijn zwangerschap en bevalling. Ik kijk er naar uit om weer lekker bezig te zijn!
Marleen Witkam
16-02-24 13:39:53
Bijna een jaar met heel veel plezier bij Yvonne gesport, eerst als zwangere en na de bevalling als mama. Door het sporten bij Yvonne ben ik fit mijn bevalling in gegaan en is mijn herstel achteraf ook goed gegaan. Fijn dat ze fysio is dus als er klachten zijn, kan ze je meteen helpen of eventueel doorverwijzen naar collega's van haar.
Als mama heb ik ook veel aan haar trainingen gehad, zo hebben we voorzichtig weer opgebouwd met conditie en buikspieren trainen. Daarnaast waren de trainingen lekker buiten (heerlijk na hele dag binnen werken) en altijd erg gezellig! Dankjewel Yvonne
Mirjam Bol
14-01-24 20:13:25
Sporten bij Yvonne is echt een aanrader! Na mijn bevalling had ik wat klachten en daarom wilde ik onder goede begeleiding voorzichtig gaan sporten. Yvonne let goed op alle deelnemers en heeft ruimte voor vragen en tips voor in het dagelijks leven. Op deze manier heb ik kracht en conditie opgebouwd, zonder dat ik meer last kreeg (behalve spierpijn natuurlijk).

Mocht ik nog een keer zwanger raken, dan zou ik heel graag starten tijdens mijn zwangerschap!
Martina van Tatenhove
07-12-23 19:22:49
Ga je sporten bij Yvonne? Dan kun je rekenen op gezellige lessen vol enthousiasme, positieve energie en ja: ook spierpijn! :) Ik heb 1,5 jaar met veel plezier bij Yvonne gesport. Aanrader!
Karmen Otte
20-11-23 23:15:05
Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en erna. Yvonne zorgt voor advies op maat, waardoor sporten mogelijk blijft gedurende alle fasen van de zwangerschap ook bij lichamelijke klachten. Naast het sporten biedt de bootcamp een hele fijne plek om ervaringen te delen met andere moeders. Kortom: een enorme aanrader!
Kristel de Jonge-van Hemert
10-10-23 18:29:52
Wat een enorm fijne tijd heb ik gehad bij Zwangerfit Zeeland. In september 2022 ben ik begonnen met zwangerfit. Het was prettig om te kunnen blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, prettige begeleiding door Yvonne die altijd voor je klaar staat en ook leuk om andere toekomstige mama’s te leren kennen. Ook de theorie cursus is een aanrader, het gaf mij toch een gevoel van voorbereid zijn op iets waar je vooraf niet van weet hoe het gaat lopen. Ook na de bevalling heb ik gebruik gemaakt van de Mamafit lessen en ook deze heb ik met plezier gedaan. Het is erg prettig dat er goed naar je klachten wordt geluisterd en waar nodig aanpassingen in de oefeningen worden gedaan en hoe fijn is het om te sporten en andere mama’s te spreken. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Bedankt Yvonne!
Janiek van Leeuwen
30-08-23 21:20:48
Zwangerfit Zeeland zou ik iedereen aanraden!
Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met sporten bij Zwangerfit. Ook heb ik de theoriecursus gevolgd. Hier heb ik super veel aan gehad. Ik ben heerlijk fit en goed voorbereid mijn bevalling in gegaan!
En het was ook gewoon super gezellig, na mijn zwangerschap kwam ik dan ook graag terug voor de mamafit.
Yvonne weet precies wat je nodig hebt en past hier de lessen op aan. Zo fijn, echt een aanrader!!
Rose Boonman
23-08-23 13:57:20
Ben net klaar met 18 lessen Mamafit en ik vond het geweldig! Lekker actief bezig zijn om weer sterker te worden. De trainingen zijn gevarieerd en heel goed begeleid door Yvonne. Er is bij iedereen goed opgelet qua techniek en wat oefeningen je beter wel of niet kan doen als je klachten hebt. Bovenop is het gewoon super gezellig! Leuk om elke week te kletsen en lachen met andere mama’s en zwangeren.
Echt een aanrader!
Marleen vd Breevaart
22-08-23 15:35:20
Heel erg tevreden over de theoriecursus en de trainingen die ik tijdens mijn zwangerschap heb gevolgd! Ik heb het gevoel dat ik goed voorbereid de bevalling in ga. Yvonne kijkt altijd wat er nog mogelijk is qua trainingen en heeft aanpassingen en tips indien nodig. Ik kijk ernaar uit om na mijn bevalling weer te komen trainen en te werken aan mijn herstel.
Anneleen Flikweert
12-06-23 20:36:35
Vanaf 20 weken zwangerschap en tot 6 maanden na de bevalling zwangerfit en mamafit gevolgd bij Yvonne. Hierdoor kon ik fit mijn bevalling in. Fijn dat er aandacht was voor een langzame opbouw van het trainen na de keizersnede. Yvonne geeft je echt advies op maat, ondanks dat je in een groep traint. Ik kijk terug op gezellige, sportieve avonden.
Anne
28-03-23 21:17:46
Heel tevreden over Zwangerfit Zeeland. Zowel voor als na mijn zwangerschap heb ik gesport bij Yvonne. Zo fijn om op een verantwoorde manier toch buiten te kunnen sporten. Yvonne zorgt ervoor dat iedereen op haar niveau en belastbaarheid kan meedoen. Daarbij is het ook gewoon gezellig! Super fijn dat het doorlopend was en je dus langer kunt aansluiten dan alleen tijdens een blok van een aantal lessen. De theorielessen waren gewoon online, top!
Roos Harinck
27-03-23 21:15:50
Ik heb zowel voor als na mijn zwangerschap bij Yvonne getraind. Heel fijn om toch te kunnen blijven sporten, en leuk contact met andere zwangere of pas bevallen vrouwen. Yvonne helpt je goed met vragen en bereid leuke lessen voor. Het is nooit saai en de volgende dag voel je altijd dat je goed bezig bent geweest. Na mijn bevalling vond ik het heel fijn om weer rustig te kunnen opbouwen en even iets voor mezelf te hebben.
Ik raad dit echt aan!
Connalie Blankenburgh
13-01-23 08:59:29
Ik vond de trainingen superfijn! Het is nog goed uitvoerbaar als je normale sport niet meer lukt maar je toch in beweging wil blijven voor de bevalling. De theorie cursus was heel leerzaam, en Yvonne is heel betrokken en enthousiast! Echt een aanrader om voor en na de bevalling zwangerfit bij haar te volgen!
Myrthe
21-10-22 13:11:35
Ik heb na mijn bevalling lessen gevolgd bij Yvonne om het sporten weer rustig op te bouwen. Ik heb ze met veel plezier gevolgd! Yvonne is erg betrokken, biedt een goede begeleiding en past de training aan op wat je kunt en mag. De lessen zijn buiten en elke keer weer anders. Een leuke training om weer sterker te worden!
Renee
17-10-22 14:07:01
Yvonne heeft echt aandacht voor je. Ze doet een uitgebreide intake voor je start met sporten, een super goede service. Ze onthoudt ook echt wat je zegt en past dit toe in de trainingen. Ze geeft de trainingen op een leuke creatieve manier vorm. Een verantwoorde en leuke manier van weer fit worden na je bevalling. Ik kijk met er met een goed gevoel op terug.
Kirsten
14-10-22 15:47:58
Dankzij Yvonne voel ik mij super fit voor mijn bevalling! De trainingslessen zijn voor iedereen op maat, zowel voor de zwangeren als de kersverse moeders. Yvonne bied een alternatief als de oefening te moeilijk is, maar ook wanneer je wat meer uitdaging nodig hebt. De theorielessen zijn ook super, ik heb veel nieuwe dingen geleerd!
Ik kom na mijn bevalling zeker terug om op een verantwoorde manier te herstellen en te sporten (en gezellig bij te kletsen met de anderen)
Een aanrader voor iedereen!
Bianca De Koeijer
13-10-22 19:41:03
Yvonne biedt erg goede begeleiding! Ze kijkt naar wat goed is voor jou en levert maatwerk door oefeningen per persoon aan te passen. Op een verantwoorde manier kun je weer fitter en sterker worden :-)
Nadja Noteboom
29-07-22 16:26:23
Tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling heb ik de lessen gevolgd bij Yvonne. Ik heb de lessen als heel gezellig en leerzaam ervaren. Yvonne is kundig, betrokken en enthousiast in het geven van de lessen. Ze zorgt voor oefeningen op maat en kijkt goed mee met eventuele klachten.
Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om in een groep te sporten en in de buitenlucht vond ik ook erg prettig.
Kortom een echte aanrader tijdens de zwangerschap en na de bevalling!
Naomi
20-07-22 21:53:11
Super fijne trainingen in de buitenlucht om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Yvonne is deskundig, vriendelijk en super betrokken. De theorie bevat alles wat je als aanstaande mama moet en wilt weten. Ook heel fijn om tijdens de trainingen ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren en mama's. Een aanrader dus!
Sanne Lamper
15-07-22 16:21:27
Tijdens mijn zwangerschap heb ik zowel theorie en praktijk lessen bij Yvonne gevolgd. Mijn doel was om kennis op te doen over de bevalling en ook tijdens de zwangerschap in beweging te blijven. Buitenom dat de lessen altijd erg gezellig zijn, is Yvonne ook erg deskundig. Ze kijkt altijd naar je persoonlijke situatie, zodat ze iedereen op de juiste manier kan begeleiden. Kortom echt een aanrader tijdens je zwangerschap en het herstel!
Tonen: 5  10   20